| ben geldim | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
merve

Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 24 nerden ? : gemlik'i seviyorum lakap : : inek Takımın ? :  ruh Halin :  Cemre mi eren mi gülçin mi yasemin mi ? :  SanaL hayvanın :  rep : Sevgi gücü : Uyarısı Kaç tane ? : 1 Kayıt tarihi : 31/08/08
 | Konu: ben geldim Paz Ağus. 31, 2008 12:31 pm | |
| merhhaba arkadaşlar ben geldim adım merve | |
|
 | |
'|ı meLtem ı|' Admin

Mesaj Sayısı : 1033 nerden ? : Bursa iş/hobi : Öğrenci - hobim imza yapmak lakap : : cadı Takımın ? :  ruh Halin :  Cemre mi eren mi gülçin mi yasemin mi ? :  SanaL hayvanın :  rep : Sevgi gücü : Uyarısı Kaç tane ? : 0 Kayıt tarihi : 28/07/08
 | |
 | |
|~HANDE~|~EREN~| Moderatörler

Mesaj Sayısı : 386 Yaş : 24 nerden ? : gemlik iş/hobi : öğrenci lakap : : kedi ruh Halin :  SanaL hayvanın :  rep : Sevgi gücü : Uyarısı Kaç tane ? : 1 Kayıt tarihi : 06/08/08
 | Konu: Geri: ben geldim Paz Ağus. 31, 2008 1:25 pm | |
| slm hoşgeldin cnm ve melteme katiliyirim _________________ [ ERENİ ÇOOKKK HANDE SORA YIDA ÇOOKK SEVİYORUM]   shakira yı and hanah montana yı benim kadar çok kim sevebilir? [cevap veriyorum hiç kime] | |
|
 | |
EREN|CEMRE

Mesaj Sayısı : 506 Yaş : 23 nerden ? : ERENİN YOLUNDANN lakap : : DİLOŞŞŞŞŞ Takımın ? :  ruh Halin :  SanaL hayvanın :  rep : Sevgi gücü : Uyarısı Kaç tane ? : 3 Kayıt tarihi : 18/08/08
 | Konu: Geri: ben geldim Paz Ağus. 31, 2008 2:20 pm | |
| evvet hoş geldin meltem daha 1 mesaj atmısın fazlalastırr _________________ artık banlancma kesin son imzam olarak seni koyuyorum cnm   | |
|
 | |
merve

Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 24 nerden ? : gemlik'i seviyorum lakap : : inek Takımın ? :  ruh Halin :  Cemre mi eren mi gülçin mi yasemin mi ? :  SanaL hayvanın :  rep : Sevgi gücü : Uyarısı Kaç tane ? : 1 Kayıt tarihi : 31/08/08
 | Konu: Geri: ben geldim Ptsi Eyl. 01, 2008 10:08 am | |
| evet fazlalaştıpmaya gayret göstericem | |
|
 | |
'|ı meLtem ı|' Admin

Mesaj Sayısı : 1033 nerden ? : Bursa iş/hobi : Öğrenci - hobim imza yapmak lakap : : cadı Takımın ? :  ruh Halin :  Cemre mi eren mi gülçin mi yasemin mi ? :  SanaL hayvanın :  rep : Sevgi gücü : Uyarısı Kaç tane ? : 0 Kayıt tarihi : 28/07/08
 | Konu: Geri: ben geldim Ptsi Eyl. 01, 2008 2:04 pm | |
| - merve demiş ki:
- evet fazlalaştıpmaya gayret göstericem
2 mesaj cok arttırmışsın cnm  | |
|
 | |
merve

| Konu: Geri: ben geldim Salı Eyl. 02, 2008 5:43 pm | |
| | |
|
 | |
|~Hilary~Aysim~| Moderatörler

| Konu: Geri: ben geldim Çarş. Eyl. 03, 2008 6:23 pm | |
| tmm ama muhabbet etmeyin nese hos geldin merve kuralları oku konular muhabbet edip bosuna msj kirliliği yapma  _________________  ~~~~~~  | |
|
 | |
'|ı meLtem ı|' Admin

| |
 | |
merve

| Konu: Geri: ben geldim Paz Eyl. 07, 2008 8:22 pm | |
| teşekkür  | |
|
 | |
EREN|CEMRE

Mesaj Sayısı : 506 Yaş : 23 nerden ? : ERENİN YOLUNDANN lakap : : DİLOŞŞŞŞŞ Takımın ? :  ruh Halin :  SanaL hayvanın :  rep : Sevgi gücü : Uyarısı Kaç tane ? : 3 Kayıt tarihi : 18/08/08
 | Konu: Geri: ben geldim Salı Eyl. 30, 2008 4:13 pm | |
| OOOOOOOOOO DAHA 62 DESİN KISIM FASLALASTIR SANA AAAAAA BAK BANA 400 OLDU NERDEYSEE _________________ artık banlancma kesin son imzam olarak seni koyuyorum cnm  
En son EREN|CEMRE tarafından Perş. Ekim 02, 2008 1:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
 | |

Mesaj Sayısı : 386 Yaş : 24 nerden ? : gemlik iş/hobi : öğrenci lakap : : kedi ruh Halin :  SanaL hayvanın :  rep : Sevgi gücü : Uyarısı Kaç tane ? : 1 Kayıt tarihi : 06/08/08
 | Konu: Geri: ben geldim Çarş. Ekim 01, 2008 11:53 am | |
| dilaracım havalanmak için sohbet topi de var  _________________ [ ERENİ ÇOOKKK HANDE SORA YIDA ÇOOKK SEVİYORUM]   shakira yı and hanah montana yı benim kadar çok kim sevebilir? [cevap veriyorum hiç kime] | |
|
 | |
EREN|CEMRE

| Konu: Geri: ben geldim Perş. Ekim 02, 2008 10:21 am | |
| ben havalanmıyorum canım üstte senin mesaj sayın yazarken ona hava demiyorsun da bana mıı hava atıyo diyosunn _________________ artık banlancma kesin son imzam olarak seni koyuyorum cnm   | |
|
 | |

| Konu: Geri: ben geldim Perş. Ekim 02, 2008 12:21 pm | |
| BEN ONU SİLDİM BİLE  _________________ [ ERENİ ÇOOKKK HANDE SORA YIDA ÇOOKK SEVİYORUM]   shakira yı and hanah montana yı benim kadar çok kim sevebilir? [cevap veriyorum hiç kime] | |
|
 | |
EREN|CEMRE

| Konu: Geri: ben geldim Perş. Ekim 02, 2008 1:53 pm | |
| hımm taam bende siliyim o zaman _________________ artık banlancma kesin son imzam olarak seni koyuyorum cnm   | |
|
 | |
merve

| Konu: Geri: ben geldim Perş. Ekim 23, 2008 5:57 pm | |
| | |
|
 | |
| ben geldim | |
|